Izzah Najla our sweetheart

By: Izzah Najla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Dec-2007 14:09 Email | Share | | Bookmark
Najla and Adli 2nd birthday celebration

cheeky najla..
baloons..penat tiup
our gift to the guests
View all 61 photos...
Yesterday we had a small celebration for Najla and Adli 2nd Birthday..we did not invite so much guests as it is just a small celebration for family and a few friends..

thank u to all yang datang.. thank u for the hadiah, duit, kek yang nyummy dsb..Minta maaf sekiranya ada kekurangan..


Wednesday, 17-Oct-2007 10:57 Email | Share | | Bookmark
HAri Raya 2007..

on d way balik KL..tangkap gambar pesta tanglung
buat facial dulu
mulakan dgn mata
View all 35 photos...
Selamat HAri Raya Aidilfitri..Tahun nie Raya disambut pada 13 Oct 2007.. Kitorang raya kt TTDI dulu lah sebab last year dh raya di Kedah dulu..... .. dapat cuti 1 week..tak penah cuti selama tie sepanjang kerja kt Bbraun....perghhh memang best laa..balik penang rasa nk cuti lagi laks..heheheh

Anyway tahun nie yg special kitorang laa yg masak juadah raya ...napa tak caya ke?..ehehe...mmg betul we all berdua ( husband and wife ) yang masak ...last minute laa sbb mummy mula -mula plan nk masak spagetthi bolognese aje tapi daddy rasa mcm tak best laks takde ketupat dsb..so apa lagi kitorang laa cadangkan yg kitorang akan masak rendang daging, nasi impit dgn kari ayam..

so 1 day before raya pergi membeli barang -barang di Tesco..malam tue after isyak terus masak laa..alhamdulillah jadi laa rendang dia..resipi Mak kasi..siap call Mak and hanto SMS kt Mak di SP utk kasi resipi rendang...tq bebanyak Mak

First day rendang licin laa..kari ayam pun sama..laku habis.....Family Mak Long dr Cheras suka sangat ngan rendang tue...alhamdulillah...

Raya mcm biasa melawat saudara mara di KL..alhamdulillah dpt laa cover banyak umah gaks..ada a few rumah tak dapat pi...minta maaf laa bebanyak sbb kesuntukan masa nak balik penang...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA..maafkan segala salah dan silap...salam ikhlas dari kami sekeluarge..




Sunday, 9-Sep-2007 10:47 Email | Share | | Bookmark
Birthday Party Adam and Farah

birthday cake
sedapp..
 
View all 17 photos...
HAppy 2nd Birthday to Adam and Farah.. .first time jumpa mereka bila kitorang balik KL kejap...Kak Fifi and Family buat bday party untuk Adam and Farah kt Shah Alam..

Najla enjoy kemain lagi bila tengok banyaknye baloon bermacam-macam colour kat rumah aunty Rokiah .. Dapat party packs lagi laa seronok dia kemain

Terima kasih banyak -banyak to Kak Fifi and Family jemput kitorang semua..harap dapat berjumpa lagi tahun hadapan insyaallah....


Monday, 3-Sep-2007 13:57 Email | Share | | Bookmark
Cuti - cuti di Tanjung Bungah...

subhanallah indahnya laut
najla "merosakkan" telepon
abah and najla
View all 29 photos...
Cuti dlm penang aje.. tak pegi jauh pun .. becoz i am involve in BBraun Pharma annual dinner jadi comitee at tanjung Bungah country club so book laa hotel tido kat tajung bungah..besttt dapat relax... Najla pun kemain lagi laa tdo kat hotel kemain suka laa dia sampai liat bangun pagi utk free breakfast... abahnye pun sama, ahakssss:-D


Dinner Bbraun adalah pada hari Sabtu malam,,siang tue bz buat preperation last minute,,Najla ngan abahnye sempat gaks pegi bukit merah ikut rombongan skolah tpt hubby ngaja...rugi tak dapat pegi, nak buat mcm ne ada kerja laks.. .Najla seronok laa main air, berenang sampai letih..

anyway although short break, having a great time there spending time together with them..hopefully dapat kumpul enough duit utk cuti luar negara laks dengan hubby and baby next year..insyaallah . ..




Sunday, 2-Sep-2007 07:45 Email | Share | | Bookmark
Aquaria KLCC

 
 
 
View all 11 photos...
Baru nak update pictures.. Najla kat KLCC...Mula -mula eberani laa tengok fish tapi bila tengok Ikan besar terus jerit ketakutan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net